Fource opent zevende trainingscentrum

Automaterialendistributeur Fource heeft op de Autmotive Campus in Helmond een nieuw trainingscentrum geopend. Het is inmiddels de zevende locatie van de zogenoemde Automotive Academy en is gevestigd in het pand van Innovam.

De gekozen locatie is een logische, door de nauwe samenwerking tussen Automotive Academy, Autoniveau en Innovam. Daarnaast is Helmond een nationaal en internationaal verzamelpunt van bedrijven die actief zijn op het gebied van automotive. “Nieuwe technieken zijn er al en verschijnen de komende jaren in de werkplaats van het universele kanaal”, stelt Guido Touber, salesmanager van Automotive Academy.

Vraag

“We merken dat er steeds meer vraag naar opleiding en ondersteuning is”, aldus Touber. “Dit komt onder andere omdat elektronica een steeds grotere rol speelt in de werkzaamheden. Zowel het uitlezen van foutcodes, signalen en componenten herkennen als het volgen van de juiste protocollen is van cruciaal belang om het huidige wagenpark op de juiste manier te onderhouden.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3591 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters