Fred Kamphuis op inkoop Partspoint

Ernie van Huet verlaat per 1 januari 2018 de Partspoint Group. Zijn opvolger is Fred Kamphuis, die sinds 1 juli bij Partspoint aan de slag is.

fred-kamphuisKamphuis (foto) werkte op diverse posities in de organisaties van Kuhne en later bij Sator. Hij is verantwoordelijk geweest voor Productmanagement, data en marketing. Kamphuis is inmiddels aan zijn nieuwe functie begonnen. “Op dit moment ben ik bezig met de overdacht van Ernie’s werkzaamheden. Tot eind december zullen we in fases alle werkzaamheden doorlopen, zodat de continuïteit van de afdeling gewaarborgd is.”

Impuls

Ernie van Huet trad in juni vorig jaar in dienst en heeft volgens COO Peter Meyer de Partspoint Group met de invoering van de Brand Guidelines “een enorme impuls” gegeven. Daarnaast wist hij “synergievoordelen voor de groep te realiseren en gaf hij het begrip klantgerichtheid binnen ons hoofdkantoor meer betekenis.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †