Garage Ebbinge wint actie Apollo en Tyrenet

Garage Ebbinge uit het Drentse Peize is de winnaar van een actie die Tyrenet via zijn webshop Tyrenet Internet Catalogus (TIC) had opgezet in samenwerking met Apollo-Vredestein.

Van 1 december tot en met 15 januari kregen klanten van Tyrenet-grossier Dabeko bij iedere via de TIC-webshop bestelde Apollo-band een digitaal lotnummer. Daarmee maakten zij kans op twee kaarten voor de wedstrijd Manchester United tegen Manchester City op zaterdag 7 maart, inclusief vliegreis en hotelovernachting.

Naar voren

Hoeveel banden hij precies in die anderhalve maand heeft gekocht, weet Rinus Ebbinge niet, maar het waren er een flink aantal. “Er stonden al wat bandenvervangingen op de rol voor maart en april, banden waarvan we al konden zien dat die binnenkort aan vervanging toe zijn. Vanwege die actie heb ik toen wel wat aankopen naar voren gehaald, zodat we wat meer kans maakten.”

Rinus Ebbinge (foto links) mogen we daarmee een terechte winnaar van de actie noemen. Op 7 maart gaat hij samen met zijn zoon (midden voor op de foto) naar Manchester.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3420 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.