Garage Metropool wordt Autoexcellent

Garage Metropool uit Rotterdam sluit zich per 1 oktober 2019 aan bij Autoexcellent. Groupauto-grossier Aparts stelde het garagebedrijf aan bij de premium werkplaatsformule.

Garage Metropool verricht onderhoud, reparatie en schadeherstel voor vrijwel alle automerken. Ook biedt het bedrijf zakelijke oplossingen, van wagenparkbeheer tot totaal onderhoud van een vloot. DGA Peter Leenheer: “We vervangen alleen onderdelen die écht vervangen moeten worden, altijd in overleg. Door transparant te zijn en goede service te bieden, hebben wij al jaren tevreden klanten.” Met het oog op de toekomst heeft Leenheer aansluiting gezocht bij Autoexcellent. Als argumenten noemt hij de trainingen en ondersteuning op het gebied van techniek en marketing.

Strenge eisen

Autoexcellent mikt op de grotere autobedrijven. De werkplaatsformule wil de klanten van het autobedrijf een eenduidig service- en kwaliteitsniveau bieden. Een deelnemer moet voldoen aan strenge eisen en continu werken aan technologie en innovatieve oplossingen. Autoexcellent was in 2013 een initiatief van de Duitse grossiersgroepen Coparts Autoteile en Select. In ons land heeft Groupauto Nederland de exclusieve licentie.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *