Garageformule Carteam naar 25 vestigingen

Met het aansluiten van nieuwe vestigingen in onder meer Oostzaan, Bedum en Pijnacker staat de teller bij garageformule Carteam op 25. Doel is 2018 af te sluiten met het dubbele aantal.

Deelnemer aan het concept van Carteam zijn onafhankelijke, universele garages die willen samenwerken op basis van een landelijk uniforme uitstraling, maar met behoud van eigen identiteit en gevestigde naam. “Bij ons zijn de garagebedrijven samen sterk en tóch zelfstandig met hun eigen specialismen”, zegt Martin Bedorf, initiatiefnemer en directeur van Carteam Nederland. “Maar onze vestigingen zijn niet uitsluitend onderdeel van een samenwerkingsverband. Wij ondersteunen ze ook met marketinginstrumenten, zoals de website, nieuwsbrieven, de vindbaarheid, acties en verschillende sales- en aftersalesprogramma’s om in contact te komen met bestaande en nieuwe klanten.”

Landelijk netwerk

De meest recente deelnemers zijn Autobedrijf Ton de Wit (Oostzaan, foto), Garage Homan (Bedum) en Autobedrijf Harteveld (Pijnacker). Mocht de teller inderdaad eind dit jaar op vijftig staan, dan is volgens Carteam sprake van een landelijk netwerk.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †