Groeiend Stokvis Equipment gaat verhuizen

Stokvis Equipment verhuist medio september naar een nieuwe locatie in Deventer. Extra ruimte is nodig vanwege de sterke groei die de Stokvis-organisatie de laatste jaren heeft doorgemaakt. Ook de ambities voor de toekomst vergen meer meters vloeroppervlak.

Het pand aan de Maagdenburgstraat 16 heeft een zichtlocatie aan de A1, bij de afslag Deventer-Oost. Voorheen huisden hier Pouw Deventer en Lease Unlimited.

Demonstraties

Het onder architectuur ontworpen gebouw krijgt een demo-ruimte die twee keer groter wordt dan de huidige aan de Bergweidedijk. Behalve personenauto’s zullen straks ook trucks, bussen en agri-voertuigen toegang hebben om demonstraties uit te voeren. Verder beschikt het pand over meerdere trainingsruimtes, spreekruimtes en faciliteiten die ook voor grotere groepen geschikt zijn. Stokvis spreekt van “de ideale plek waar kennis, techniek en passie voor equipment samenkomen”.

Stertil

De voorbereidingen voor de verhuizing, enkele kilometers verderop, zijn in gang gezet. Bij Stokvis Equipment en Stokvis Service werken meer dan honderd mensen. De onderneming maakt deel uit van de internationaal opererende Stertil Group uit Kootstertille.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †