Groot enthousiasme voor AutoFirst Pitstop Challenge

De AutoFirst Pitstop Challenge bij Coronel Kartracing in Huizen is halverwege. 24 van de 48 vriendenteams, bestaande uit vier consumenten en een AutoFirst-garagist, hebben deelgenomen en landelijk formulemanager Rogier Roet spreekt nu reeds van een groot succes.

“We hebben via diverse kanalen aandacht gevraagd voor het event; via social media, maar ook via radiocampagnes, een dagbladadvertentie en natuurlijk bij het AutoFirst-autobedrijf zelf. Dat was al succesvol, want het was niet moeilijk om de 48 teams op de been te krijgen; we hadden het dubbele aantal inschrijvingen. Bij consumentenacties moet je toch altijd afwachten of ze aanslaan, maar dit is echt een schot in de roos geweest.”

“Het is vooral mooi om het enthousiasme ook bij de garagist te zien, die vaak met zijn hele medewerkersteam bij de challenge aanwezig is om hun team aan te moedigen. Daarmee wordt het ook meteen een bedrijfsuitje, goed voor de teambuilding.”

Bandenwissel

Tijdens de AutoFirst Pitstop Challenge is de opdracht aan de teams om met elkaar twee wielen te wisselen van de buggy waarmee de broers Coronel de Dakar-rally rijden. De tot nu toe snelste tijd houdt Rogier Roet liever voor zich, “om andere teams niet te ontmoedigen, maar de langzaamste tijd kan ik al wel doorgeven. Die is vijf minuten.”

Dat is niet echt een tijd waar Max Verstappen wat aan heeft. Wat de winnende tijd wordt, is na nog twee avonden bekend. Het winnende team wint, in de woorden van Rogier Roet, “een bezoek aan het grootste autosportevenement van Nederland”. U weet genoeg?

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.