Grossier JTC neemt Raydo over

Er is een oplossing gevonden voor het faillissement van grossier Raydo uit Etten-Leur. Grossier JTC Automaterialen uit Roosendaal neemt de vestiging over. Daarmee worden de activiteiten in het pand aan de Kroonstraat 3 in Etten-Leur voortgezet.

Eigenaar Tim Coppens van JTC Automaterialen had al langer de wens om uit te breiden naar dit gebied. Dat werd mogelijk door het faillissement van Raydo. Coppens neemt het personeel van Raydo over. Het bedrijf gaat verder als JTC Automaterialen Etten-Leur onder de vlag van Group Auto.

Uitbreiding

Tim Coppens: “Wij kennen het gebied goed en hebben er al klanten die we vanuit onze vestiging in Roosendaal bedienen. Met een volwaardige vestiging in Etten-Leur kunnen we een flinke stap maken in onze dienstverlening. Wij denken dat onze aanpak succesvoller kan zijn. We gaat ook de klanten van Raydo optimaal bedienen. We hebben als eerste de voorraden ververst en uitgebreid. Daarnaast zijn we actief met garageformules, technische ondersteuning en marketingsupport via onze grossiersorganisatie Group Auto Nederland. We bieden meer dan alleen automaterialen. Onze ambitie is om de totale service in onze vestiging in Etten-Leur zo snel mogelijk naar het niveau van onze vestiging in Roosendaal te trekken. Een tweede vestiging past perfect in onze planning. Deze kans pakken we dan ook graag op.”

Ambitie

Freek Blekxtoon, directeur van Group Auto Nederland voegt eraan toe: “Het is jammer dat Raydo door omstandigheden haar faillissement circa twee weken geleden heeft moeten aanvragen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ons grossierslid JTC Automaterialen haar ambitie in Etten-Leur gaat waarmaken. Met onze leveranciers, garageformules CarXpert en Autoexcellent en het volledige techniekprogramma DiagnoseXpert gaan wij de klanten van JTC Automaterialen maximaal ondersteunen. We zijn erg verheugd dat de overname binnen onze club heeft plaatsgevonden. We zien in JTC dan ook absoluut een geschikte kandidaat om de activiteiten van Raydo op een succesvolle wijze voort te zetten.” Foto Facebook.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3074 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters