Hampsink Automaterialen in netwerk API

Hampsink Automaterialen, met vestigingen in Oldenzaal en Apeldoorn, sluit zich aan bij het netwerk van API. Begin deze maand trad Boensma Automaterialen uit Goor al toe.

Hampsink Automaterialen is al ruim dertig jaar actief in beide regio’s. De twee vestigingen zijn opgericht door Herman Hampsink. Vandaag de dag leidt zijn neef Roy Hampsink de vestiging Oldenzaal en zijn schoonzoon Mathijn Wevers die in Apeldoorn. Voor beide locaties is de keuze gevallen op API. Tot eind 2015 waren beide vestigingen onderdeel van het Group Auto-netwerk. Sindsdien waren zij vrije grossier en nu dus API-grossier.

Groepsgevoel

Voor de jongste deelnemende API-grossier is de combinatie van zelfstandigheid en ondersteuning reden voor toetreding. Ook het groepsgevoel van de aangesloten ondernemers en de onderdelenlijn Requal waren belangrijke argumenten. Roy Hampsink: “De samenwerking met Doyen is er al vele jaren. Ze is prettig door de stabiliteit die Doyen biedt in merkenbeleid, constante beschikbaarheid en commerciële afspraken.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †