Holdinga Automotive wordt Autoexcellent

Holdinga Automotive uit Almere sluit zich per 1 oktober 2019 aan bij Autoexcellent. Het autobedrijf is aangesteld door Groupauto-grossier Harry Banis.

Holdinga Automotive is opgericht in 1973. Het bedrijf heeft ruim dertig jaar ervaring als Honda-dealer en achttien jaar als Skoda-dealer. Sinds de dealerschappen zijn opgezegd is het bedrijf actief als universeel autobedrijf en vanaf 1 oktober dus aangesloten bij het premium werkplaatsconcept Autoexcellent.

Ondersteuning

“Wij bestaan al bijna 25 jaar en zijn al vanaf het begin klant bij Harry Banis”, zegt eigenaar Nico Holdinga. “We zijn blij ons als universeel autobedrijf aan te sluiten bij Autoexcellent. Vanuit de formule krijgen we professionele ondersteuning op het gebied van (online) marketing en techniek en gaan we gebruik maken van omzetverhogende tools. Daarnaast houden onze monteurs hun kennis up-to-date dankzij de trainingen die zij kunnen volgen. Zo kunnen wij ons goed focussen op de werkplaats en onze klanten.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *