HPD verzorgt distributie Partspoint

Partspoint Group in Ede en Holland Parts Distribution (HPD) in Leerdam hebben een meerjarige transport overeenkomst gesloten voor de distributie van de automotive producten van Partspoint.

holland-parts-distribution“Met name het brede spectrum aan diensten van HPD en de jarenlange ervaring  hebben de doorslag gegeven bij onze keuze”, legt directeur Ardjan van der Blonk van Partspoint uit. “Wij beleveren iedere nacht al onze klanten en onze eigen filialen met een heel breed assortiment automotive artikelen, die qua vorm, omvang en gewicht ook nog eens heel verschillend en veelzijdig zijn. HPD is daar volledig op ingesteld.” HPD-ceo René Nijenbrinks onderstreept de veelzijdigheid van Holland Parts Distribution: “Of het nu een klein pakje is met reserveonderdelen waar door een monteur op wordt gewacht, een uitlaat, een trekhaak of een enorme voorruit voor een truck, het is voor HPD geen probleem.”

In night en overnight

“Wij hebben er ons specialisme van gemaakt om de gehele aftermarket automotive branche te bedienen”, aldus Ronald Groot namens HPD. “Of het nu in night is, met een aflevering vóór 8 uur ’s ochtends op dedicated filiaaladressen zoals voor Partspoint Group, of het is een overnight aflevering in de Benelux bij garagebedrijven of zelfs bij particulieren, wij organiseren het van A tot Z.” “De HPD-slogan ‘Wake up without worries!’ spreekt mij wel aan”, zegt Ardjan van der Blonk. “Het is prettig dat HPD ons de transportzorg met zorg uit handen neemt!”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3951 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters