Innovam neemt mediabedrijf Zwartlicht over

Het visualisatiebedrijf Zwartlicht is per 1 november onderdeel geworden van Innovam, de opleider van de mobiliteitsbranche. “Daarmee verdwijnt de naam Zwartlicht, maar is ons team slagvaardiger dan ooit”, zegt Michael Jaggoe, mede-oprichter van Zwartlicht.

Zwartlicht is een Utrechts mediabedrijf gespecialiseerd in 3D-visualisatie, virtual reality en augmented reality. Innovam en Zwartlicht werken al vijftien jaar samen bij het ontwikkelen van technische en verkoopgerelateerde trainingen in binnen- en buitenland.

Digitale leermethodes

“Al meer dan vijftien jaar werken wij samen met Innovam aan nieuwe digitale leermethodes. Zo hebben we mooie oplossingen gemaakt met behulp van virtual reality en augmented reality. Ook hebben we een eigen metaverse gecreëerd. Dit is een online omgeving waarin je in 3D virtueel met anderen samen kunt komen om te communiceren en leren”, aldus Jaggoe.

“Deze oplossingen vormen steeds vaker een onderdeel van een pakket van lesmaterialen en zijn zelfs beschikbaar voor consumenten in de appstores. Binnen Innovam werken wij verder aan de professionalisering en groei van deze oplossingen als onderdeel van de vele technische en verkoop gerelateerde trainingen die Innovam in opdracht van haar nationale en internationale klanten ontwikkelt.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3825 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *