Innovatie-awards Equip Auto voor Hella en Bosch

In zeven categorieën werden woensdagavond tijdens het Equip Auto Grand Prix Gala in Parijs de prijzen uitgereikt voor vernieuwende en innovatieve producten. Onder de prijswinnaars Hella, voor de introductie van de Mega Max X Module MT-HV voor het diagnostiseren van hybrides en EV’s. Directeur Marco van der Aa mocht de prijs in de categorie equipment in ontvangst nemen.

In de categorie digitale oplossingen voor de werkplaats ontving Bosch Automotive Aftermarket de vakprijs van de jury. Het betrof de introductie van het SDA-concept, ofwel de Secure Diagnostic Access, waarmee werkplaatsmedewerkers direct toegang krijgen tot de systemen achter de diverse gateway drempels van betreffende autofabrikanten. De prijs werd in ontvangst genomen door directeur Thierry Leblanc van Bosch Automotive Aftermarket Benelux en Frankrijk.

De vijf andere prijswinnaars waren Aisin-Denso, Mecacyl, Osram, Restor FX en SKF. De laatste kreeg de prijs voor zijn 3D-printing concept, omdat deze een vernieuwende bijdrage levert aan de circulariteit (hergebruik van grondstoffen) in de automotive sector.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1824 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *