Kawe, Kavo Parts, NRF op Automechanika Dubai

Drie Nederlandse aftermarketleveranciers staan van 7 t/m 9 mei met een gezamenlijke stand op de Automechanika Dubai: Kawe, Kavo Parts en NRF. Dit Holland House krijgt een ‘oranje’ uitstraling, met ruime aandacht voor de eigen identiteiten van de drie partners.

Met ruim tweeduizend exposanten is Automechanika Dubai de grootste en snelst groeiende internationale aftermarketbeurs voor Afrika en het Midden-Oosten. “Belangrijke groeimarkten voor alle drie de organisaties”, zegt Jeroen Beterams, marketingmanager bij NRF. “De beurs in Dubai biedt een perfect platform om ons internationaal verder op de kaart te zetten.”

Grootser

Peter Bloemberg, sales- en marketingdirecteur bij Kavo Parts wijst erop dat het trio, door de handen ineen te slaan, grootser kan uitpakken tegen minder kosten. “Een prachtig voorbeeld van 1+1=3.” Kawe exposeert voor de zevende maal op ‘Dubai’. De beurs in het emiraat fungeert als pilot, maar een tweede gezamenlijke deelname is al gepland. Kawe-ceo Alvin de Weerd: “In oktober verschijnt het Holland House op Equip Auto n Parijs. Hieraan zullen naast Kawe, Kavo Parts en NRF ook Eurol en Ganzeboom deelnemen.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †