Kennissessies en managementmiddag Autoprof

De komende editie van Autoprof Gorinchem (30, 31 januari, 1 februari) biedt bezoekers naast een reeks exposanten ook twintig kennissessies en een managementmiddag.

autoprofCentraal op de beursvloer staan vier theaters. Elke beursdag kunnen bezoekers vanaf 15.30 uur kiezen uit verschillende technische en ondernemersgerichte informatiesessies. Ze duren een half uur en hebben betrekking op onderwerpen als websites, bandenklachten en de inzet van social media. Daarnaast is voorzien in een apk-theater, een sessie over contentmarketing en een managementmiddag over online automotive sales en marketing. “Er viel altijd al veel te beleven op Autoprof, maar we doen er nog een schepje bovenop”, zegt organisator Vincent Bilanovic.

Voorregistratie

De beurshallen van Evenementenhal Gorinchem gaan alle drie dagen open om 15.00 uur en sluiten om 22.00 uur. Toegang is gratis op basis van voorregistratie. Vooraf aanmelden voor een kennissessie is niet verplicht. Ook het parkeren is gratis. Kijk hier voor het volledige programma.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †