Kroymans adres onderhoud klassiekers Ferrari

Ferrari heeft 48 officiële dealerbedrijven in twintig landen – waaronder Kroymans in Hilversum – benoemd tot ‘Classiche Authorised Workshop’. Het predicaat heeft betrekking op onderhoud, reparatie en certificering van Ferrari’s ouder dan twintig jaar.

De Nederlandse dealer kan in dit proces rekenen op directe ondersteuning van de fabriek in Maranello. Daar vindt overigens ook de reparatie of vervanging plaats van elementaire delen en componenten – die mogelijk noodzakelijk zijn voor het toekennen van het Ferrari Classiche Certificaat.

Vaste ruimte

In lijn met de criteria is in Hilversum een vaste ruimte in de werkplaats gereserveerd voor uitsluitend Classiche-werkzaamheden. Bovendien beschikt de dealer over een specifiek opgeleide technicus, die zich uitsluitend bezighoudt met onderhoud, reparatie en certificeren van Ferrari-youngtimers en -klassiekers. Kroymans is sinds 1972 officieel vertegenwoordiger van Ferrari in Nederland. De benoeming onderstreept volgens general manager Sander van den Bey “het vertrouwen in ons serviceniveau en de knowhow op het gebied van Ferrari-klassiekers en -youngtimers.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †