Liqui Moly-directeur Prost kondigt vertrek aan

Ernst Prost, algemeen directeur van Würth-dochter Liqui Moly, maakt bekend dat hij 22 februari 2022 heeft gekozen als zijn laatste werkdag bij Liqui Moly. Hij wordt opgevolgd door “mijn vriend Günter Hiermaier”.

In een lange, persoonlijke brief richt Prost het woord tot zijn collega’s, waarbij hij nogmaals zijn geheel eigen kijk op ondernemen laat blijken: “Loop niet alles af volgens het boekje, maar ga een stapje verder. Geïnspireerd, niet ongeïnteresseerd. IJverig in plaats van lui. Verantwoordelijk in plaats van ‘Het kan me niet schelen’.”

Samen

Ernst Prost koesterde het beeld van Liqui Moly als een gezin, waarin de een voor de ander zorgt, men elkaar helpt en de leden samen grootse dingen mogelijk maken. “Voor het nut, het welzijn en het plezier van alle betrokkenen. Dit is de belangrijkste boodschap die van ons bedrijf uitgaat.”

Ernst Prost wil op zijn 65ste tijd vrijmaken om “iets nieuws en anders te gaan doen”. Wat dat is, lijkt Prost zelf ook nog niet te weten. “Ik laat me verrassen door wat er nog zo al komt.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *