LKQ Fource en Vrooam samen beursvloer op

Onderdelendistribiteur LKQ Fource en grossiersorganisatie Vrooam presenteren op 7, 8 en 9 maart in Nijkerk gezamenlijk de Automotive Expo 2023. Naast een beurs wordt er ook een inhoudelijk congres georganiseerd.

Op de beursvloer tonen meer dan honderd bedrijven en instellingen hun producten en diensten, waaronder bekende automotive leveranciers als Bosch, Brembo, Hella, Nissens en Valeo. Ook presenteren diverse garageformules en serviceproviders zich. Uiteraard zijn ook de diverse merken en labels aanwezig die onder de LKQ-paraplu vallen. Denk daarbij aan Toolspecial, Automotive Academy, MPM, ERA, Car Systems en Vanesch.

Congres

Op de eerste twee dagen vindt voor aanvang van de beurs een congres plaats, bedoeld voor decision makers en ondernemers die meer willen weten over hoe zij de uitdagingen van vandaag de dag aan kunnen pakken. Tijdens dit congres zullen diverse sprekers hun visie geven op de thema’s disruptie van de markt en innovatie. De dagvoorzitters van beide dagen zijn Meindert Schut en Wouter Karssen, bekend van BNR’s De Nationale Autoshow.

Samenwerking

Met een gezamenlijke beurs krijgt de jarenlange samenwerking tussen LKQ Fource en Vrooam een nieuwe impuls. “Als partner voor nu en in de toekomst zijn we ook al vele jaren partner voor de Vrooam-grossiers. Door nu onze krachten te bundelen bieden we zowel de klanten van LKQ Fource als van de Vrooam-leden een complete ervaring waar beurs, kennis en netwerken bij elkaar komen”, aldus Johan van der Hoeven, CCO van LKQ Fource.

Bram Teun Koskamp, voorzitter van Vrooam, vult hem aan: “Een evenement van deze omvang organiseren vergt ontzettend veel tijd en resources. Door op deze manier samen te werken kunnen we al onze klanten een compleet overzicht bieden van wat er gaande is in de automotive aftermarket. Deze volgende stap in onze samenwerking met LKQ Fource laat bovendien zien dat wij gezamenlijk dé beste partner voor het garagebedrijf zijn.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *