Mister-Auto breidt uit met gebruikte onderdelen B-Parts

Dankzij een samenwerking met B-Parts kunnen klanten van Mister-Auto (onderdeel van Stellantis) via het e-commerceplatform nu ook gebruikte onderdelen bestellen. De onderdelen van B-Parts zijn via Mister-Auto beschikbaar in dertien landen in Europa, waaronder sinds 1 juli ook in Nederland.

Alle door B-Parts aangeboden onderdelen zijn afkomstig van meer dan honderd leveranciers in zeven Europese landen (Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland, Litouwen en Nederland). Klanten van Mister-Auto hebben nu toegang tot meer dan 4,5 miljoen origineel hergebruikte onderdelen.

Voor alle gebruikte OEM-onderdelen geldt een garantie van twaalf maanden, ongeacht het onderdeel van de auto en een retourbeleid van veertien dagen om een veilige aankoop te garanderen.

Duurzame uitbreiding

“Onze klanten in Frankrijk, Spanje en Portugal hebben laten zien dat ze echt geïnteresseerd zijn in de originele gebruikte auto-onderdelen. B-Parts is een mooie aanvulling op het Mister-Auto aanbod. Daarom zijn we blij dat we ons partnerschap kunnen uitbreiden tot dertien landen van Europa en dat we onze klanten originele gebruikte onderdelen kunnen aanbieden”, aldus David Boccalini namens Mister-Auto.

Luís Sousa Vieira, medeoprichter van B-Parts, ziet in de uitbreiding van het partnerschap met Mister-Auto een uitstekende gelegenheid om het vertrouwen in de kwaliteit van gebruikte auto-onderdelen te versterken. “We geloven dat dit aanbod duizenden berijders toegang zal geven tot een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor het repareren van hun auto’s, en tegelijkertijd een ongelooflijke kans biedt om ons netwerk voor online verkoop te ontwikkelen.”

Op de foto van links naar rechts: Luís Sousa Vieira, mede‑oprichter B‑Parts, David Boccalini, directeur Business Development en Customer Expérience Mister‑Auto, Manuel Monteiro, mede‑oprichter B‑Parts en Mathieu Pajot, directeur marketing en commercie Mister‑Auto.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3951 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *