Mobiliteitscentre Bodegraven TOP Merkspecialist

TOP Merkspecialist in Opel breidt uit met Mobiliteitscentre Bodegraven. Het bedrijf onder leiding van Audrey Huisman en Wimco Hoogendoorn sluit als tweede in korte tijd een overeenkomst met de nieuwe formule.

Audrey Huisman ziet de uitbreiding als “een logische stap. De onderstellen en motoren van Opel zijn identiek aan die van Peugeot. Wij zijn sinds 2016 PCA Merkspecialist en hebben daardoor de kennis in huis om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Bovendien zijn en blijven wij bij TOP onafhankelijk, hebben we een grote mate van vrijheid en kunnen we door gezamenlijke inkoop altijd scherp geprijsde originele onderdelen aanbieden.” Mobiliteitscentre Bodegraven levert en onderhoudt naast Opel, Peugeot en Citroën ook alle andere merken personen- en lichte bedrijfswagens – nieuw en gebruikt. Ook is het bedrijf actief op het gebied van lease.

Gezamenlijk beleid

TOP Merkspecialist is een landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in Opel. Bedrijfsvoering, uitstraling, klantenbehandeling en kennis van de monteurs zijn in dit verband vastgelegd. Gezamenlijk beleid is er daarnaast op het gebied van voertuiginkoop, marketing, aftersales en uitstraling. TOP is een formule van ABC Automotive. Twee weken geleden ging Autobedrijf Theo Slegers in het Noord-Brabantse Boekel als eerste in zee met het concept.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *