Monteur doet haal-/brengservice KwikFit

KwikFit komt met haal- en brengservice voor auto-onderhoud, uit te voeren door de monteur die ook aan de auto gaat werken. KwikFit aan Huis is het resultaat van een uitvoerige test in het afgelopen halfjaar.

De positieve klantreacties tijdens de pilot geven de doorslag om de service verder uit te rollen. Pieter Bikker, Director KwikFit Zakelijk: “Wij hebben gemerkt dat onze klanten het persoonlijke contact met de monteur erg waarderen. Dit werkt naar twee kanten zeer positief: enerzijds geeft het de klant vertrouwen, anderzijds zorgt het voor nog meer betrokkenheid bij de monteur.”

Proefrit

Bijkomend voordeel van KwikFit aan Huis is dat er zowel voor als na de onderhoudsbeurt een proefrit plaatsvindt bij het ophalen en terugbrengen. De monteur komt met een Smart naar de klant toe, om optioneel als vervangende auto te gebruiken. Ook extra service zoals wassen en uitzuigen van de auto kan worden opgenomen in de dienstverlening. In eerste instantie richt KwikFit aan Huis zich op zakelijke rijders; op termijn zal de service ook voor particuliere klanten beschikbaar zijn.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †