Nieuw garagepakket CSW Software

CSW Software heeft een nieuw garagepakket ontwikkeld: Automaat Go. Het wordt deze week voor het eerst aan het publiek getoond, tijdens Autoprof Hardenberg (17 t/m 19 oktober).

csw-software-lancering-automaat-goAutomaat Go kan het gehele bedrijf automatiseren, maar is zelf naar eigen wens en behoefte samen te stellen – van werkplaats tot verkoop en van administratie tot historie. Peter Kuijpers, commercieel directeur van CSW Software, spreekt van “een echt product voor de garagist, ontwikkeld vanuit de praktijk.” Het nieuwe pakket kan zowel online (‘in the cloud’) als lokaal werken. De beslissing is aan de klant, zegt Kuijpers. “Veel mensen vrezen dat hun data geen eigendom van het garagebedrijf blijft en gebruikt zal worden voor onduidelijke doeleinden. Online werken heeft voordelen, maar wij kiezen ervoor onze klanten keuzevrijheid te geven.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †