Nieuwe deelnemers garageconcept Requal

Automotive Center Amersfoort en Garage Lars Doornbosch te Oude Tonge hebben zich aangesloten bij het garageconcept Requal Erkend Reparateur. Daarmee komt het totaal voor Nederland op 38 deelnemers.

Het bedrijf van Ashkan Erfanipour in Amersfoort is klant van Star Automaterialen in dezelfde plaats. Hoewel de zaken goed gaan (grote, goed bezette werkplaats en snelle doorloop bij occasions) zegt de eigenaar dat hij wil blijven werken aan zijn klantenkring, “Er vallen altijd klanten af, hoe tevreden ze ook zijn. Dus is het zaak zichtbaar te blijven om een effi­ciënte werkplaatsvulling te waarborgen. De marketingsupport van het Requal-team biedt de support die we nodig hebben.”

Supportmanager

Eigenaar Lars Doornbosch van het gelijknamige garagebedrijf in Oude Tonge (Zuid-Holland) is klant bij Autopia Dirksland. Hij werkt alleen en ziet de ondersteuning van Requal als een welkome aanvulling. Met supportmanager Hanno Brinkman van Requal praat hij over de markt en zijn persoonlijke positie daarbinnen. “Juist de zaken die anders veel tijd en geld zouden kosten kan ik met een vaste contactpersoon bespreken. Het helpt je kritisch te blijven kijken naar de eigen gang van zaken en tijdig routines aan te passen. Dat is een geruststellend idee.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †