Nieuwe locatie AVA officieel open

In het bijzijn van ruim driehonderd genodigden heeft AVA Benelux zijn nieuwe kantoor en distributiecentrum geopend. Onder hen de burgemeester van Hapert en Windsor Wong, president van moederbedrijf Enterex Group, die het lint doorknipten.

De nieuwe locatie van AVA Benelux bevindt zich op korte rijafstand van de snelwegen in de richting Rotterdam, Antwerpen en het Ruhrgebied. Die strategische positie moet de logistieke dienstverlening versterken. Daarnaast is de opslagcapaciteit sterk vergroot, wat volgens AVA ten goede komt aan zowel de beschikbaarheid als de samenstelling van het assortiment. Het onderdelendepot kent een vloeroppervlak van meer dan elfduizend vierkante meter en meer dan twintigduizend palletposities. Over de nieuwbouw leest u meer in het artikel dat Aftersales Magazine vorige maand wijdde aan AVA.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †