Nieuwe productlijnen Oskamp Equipment

Oskamp Equipment introduceert diverse nieuwe productlijnen tijdens de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs eind oktober in Hardenberg. Bovendien is Kok van de Wetering aangetrokken als projectcoördinator.

Van de Wetering coördineert en begeleidt de verkochte projecten: van het akkoord van de klant tot de oplevering en het evaluatiegesprek. Van de Wetering heeft afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan binnen de equipmentbranche bij onder andere CBX, Explora en Rema Tip Top.

Tecnomotor

Nieuw in het programma zijn bijvoorbeeld de Drester wielwassers en de diagnosesystemen van Tecnomotor. Voor de schadebranche is met name de Workshop 510 zeer interessant, aldus Oskamp, dankzij een zeer brede dekking. Met name de Aziatische voertuigen zijn goed vertegenwoordigd. De gebruiker wordt in tekst en beeld gemakkelijk door het menu geleid. De software stelt complete procedures en helpt de eindgebruiker de diagnose te stellen. Zelfs wanneer deze maar beperkte kennis heeft. Updates verschijnen maandelijks en kunnen zeer eenvoudig via de website gedownload worden.

Herkules

De hefbruggen van Herkules betekenen een uitbreiding van het aanbod aan hefbruggen. Met name de schaarhefbruggen voor het schadesegment completeren het assortiment en zorgen ervoor dat ook deze sector bediend kan worden met kwalitatief goede hefbruggen. In het assortiment worden de Herkules RS570 en de K700 bruggen opgenomen. Deze zijn multifunctioneel inzetbaar voor zowel schade als de algemene werkplaats.

Ahcon

Het nu toegevoegde, brede assortiment van Ahcon omvat artikelen voor met name de wielservicespecialisten. Van bandenkooien tot volautomatische bandenvulapparatuur, Ahcon heeft voldoende wielservicetoebehoren in huis om het werk van de monteur te versnellen en verlichten. Ook Arbo-technisch zijn deze producten een welkome aanvulling: het zware til- en verplaatswerk kan (grotendeels) uit handen worden genomen.