Nieuwe verkoopdirecteur bij Wolf Lubricants

De Belgische smeermiddelenfabrikant Wolf Lubricants is verheugd over de komst van Jonathan Delalu, een ervaren professional in de auto-industrie en de onafhankelijke aftermarket.

Delalu wordt Sales Director Western Europe en gaat de groei en investeringen van het bedrijf in de regio verder uitbouwen. Zijn werkterrein bestrijkt een groot aantal markten met onder anderen de Benelux, Frankrijk, het Iberisch Schiereiland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Engeland, Ierland en Italië. 

Delalu zal rapporteren aan Franck Jolly, Global Sales Director – Trademarks bij Wolf en zal een sleutelrol spelen in de groei van het bedrijf met belangrijke internationale handelsgroepen.

Delalu brengt 15 jaar solide ervaring in de auto-industrie mee en werkte samen met prominente spelers in de sector, zoals Renault, Valeo en NTN. Door zijn ervaring die voornamelijk is gericht op commerciële ontwikkeling en het ontwikkelen van sterke samenwerkingsverbanden is Delalu nu klaar om de verkoopactiviteiten van Wolf te versterken en zijn grondige kennis van de sector te benutten om geweldige kansen te creëren voor de gewaardeerde partners van Wolf.

‘Ik kijk er erg naar uit om in mijn nieuwe functie in zo’n dynamische organisatie aan de slag te gaan. Wolf is bezig met een indrukwekkende reis en ik hoop bij te dragen aan het komende succes voor zowel het bedrijf als onze gewaardeerde partners‘, aldus Delalu.

‘Ik geloof dat het cruciaal is om dicht bij onze partners te staan, hen te leren kennen en een goed inzicht te krijgen in wat ze nodig hebben. Daardoor zullen we onze samenwerking verder uitbouwen en onze gemeenschappelijke groei versterken’, voegde hij daaraan toe.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2707 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *