NRF organiseert virtuele stand Automechanika

NRF organiseert als allereerste aftermarketleverancier een virtuele stand, als alternatief voor Automechanika Frankfurt 2020. De stand met het NRF-team en nieuwe producten kunnen ‘bezocht’ worden van 8-12 september, de oorspronkelijke beursdata.

Normaal gesproken zou NRF dit jaar aan Automechanika Frankfurt 2020 deelnemen met een grote beursstand. Op de beurs ontmoet de onderneming normaliter vijfhonderd klanten uit wereldwijd meer dan tachtig landen. Door de coronapandemie werd echter begin mei ook ‘s werelds aftermarketbeurs afgelast. NRF wilde dit momentum toch niet voorbij laten gaan, reden om een alternatief te ontwikkelen in de vorm van een virtuele stand.

Deze gaat live in dezelfde week als de originele Automechanika, een periode die veel klanten al hadden gereserveerd in hun agenda. “Dat maakt het de ideale week om dit te organiseren”, stelt NRF. Sowieso is de fabrikant en leverancier van koelproducten er dankzij online meetings in geslaagd om de voorbije periode volop in contact te blijven met zijn mondiale klantenportfolio. Het team is momenteel bezig de internationale agenda’s te vullen. Voor wie zelf een vergaderverzoek wil sturen: planyourmeeting@nrf.eu

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *