NRF wordt Certified Data Supplier op TecDoc

Onderdelenleverancier NRF laat weten dat het door TecAlliance is uitgeroepen tot Certified Data Supplier. Dit betekent dat NRF hoog scoort op de kwaliteitscriteria die TecAlliance aanlegt voor de product- en applicatiegegevens van NRF op het TecDoc-platform.

TecAlliance controleert de aangeleverde gegevens op een aantal key performance indicators. NRF haalde bij de beoordeling daarvan een score van 99 procent. “Voor het succes van de onderdelenfabrikanten in de auto-onderdelenmarkt is het van doorslaggevend belang dat altijd de correcte en meest actuele catalogusgegevens op het point of service beschikbaar zijn. De kwaliteit van de catalogusgegevens bepaalt tenslotte hoe klanten hun customer journey op het touchpoint onderdelenidentificatie ervaren”, aldus Andreas Assmann van TecAlliance.

360 graden-presentatie

NRF heeft bijna 9500 onderdelen voor de aftermarket op TecDoc. Bij de informatie die NRF daarbij geeft, horen ook 360 graden productafbeeldingen. Daarmee kunnen klanten naast het bekijken van de productgegevens ook inzoomen op details, om er zeker van te zijn dat ze het juiste onderdeel kopen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2959 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *