Onderhoudsabonnement voor CarProf en Autovakmeester

Alliance Automotive Group Benelux is een samenwerking aangegaan met Car Service Plan van Michel van Roon. Hierdoor kunnen de garageformules CarProf en Autovakmeester hun klanten nu ook een onderhoudsabonnement aanbieden. Voor het reguliere onderhoud volgens fabrieksvoorschriften betaalt de klant een vast bedrag per maand.

Consumentengedrag

CarProf introduceerde dit abonnement afgelopen september al aan het landelijk netwerk. Voor Autovakmeester is het sinds november beschikbaar in pilotvariant. Ivar Camps: “Ik ben zeer trots dat we nu ook het onderhoudsabonnement aan onze formules kunnen toevoegen. Met het toevoegen van dit abonnement spelen we in op het veranderende consumentengedrag. Kijk naar het succes van Spotify, Netflix maar ook het abonnement op je mobiele telefoon of de sportschool. De dienst van Car Service Plan sluit perfect aan op onze wensen waarbij wij de consument een zo uitgebreid mogelijk pakket aan kunnen bieden.”

Breed pakket

Michel van Roon van Car Service Plan: “Wat mij vooral aansprak, is dat we gezamenlijk de afgelopen maanden hebben gekeken om een zo breed en goed mogelijk pakket aan diensten aan te bieden. Dus naast regulier onderhoud volgens fabrieksvoorschriften, omvat het abonnement ook apk, pechhulp, vervangen van distributieriem, remmen, zomer- en wintercheck, gratis vloeistoffen bijvullen, lampjes vervangen, zomer- en wintercontroles en nog veel meer. Een echt full service abonnement. De eerste reacties zijn positief en een aantal leden zijn er al direct mee aan de slag gegaan.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3963 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *