Ook luchtvering en compressoren Anschler

Sator-Fource breidt haar exclusieve assortiment van Anschler uit. Voortaan behoren ook luchtvering en luchtcompressoren tot het programma. Samen zijn ze goed voor een veertigtal referenties.

Bij de introductie van Anschler, nu twee jaar geleden, vormden schokdempers de eerste range. Later kwamen daar hoofdveren en reparatiesets bij, en nu vindt de volgende uitbreiding plaats.

Kenmerkend voor Anschler is volgens Sator-Fource de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Daarmee zijn de producten uitermate geschikt voor het oudere wagenpark. De compressoren worden inclusief relais geleverd. Bij alle referenties zit een uitgebreide montagehandleiding. Zoals bij de andere producten van Anschler zijn ze geproduceerd volgens OE-specificaties en bevatten ze standaard 36 maanden garantie.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.