Profile certificeert eerste tien EV-vestigingen

Franchiseformule Profile heeft de eerste tien vestigingen gecertificeerd als elektrisch voertuigspecialist. Met dit EV-totaalconcept kan de merkonafhankelijke automotive holding de berijders van hybride en elektrische auto’s volledig bijstaan op het gebied van onderhoud, banden én reparatie. Het gaat om de vestigingen in Drachten, Sneek, Leeuwarden, Heerenveen, Zwolle, Aalsmeer, Noordwijk, Zaltbommel, Oud-Beijerland en Middelburg.

Manager innovatie en kwaliteit Niek Kraak van Profile International: “Al onze vestigingen in Nederland zijn nu al klaar om onderhoud aan EV’s uit te voeren, want dat doen we ook al voor onze leaseklanten. Met de certificering zijn de laatste details toegevoegd op het gebied van training, signing en laadmogelijkheden. Het is bedoeling dat alle vestigingen eind 2021 EV-gecertificeerd zijn.”

Berijders blijven bedienen

Niels van der Veen, eigenaar van de vestigingen in Drachten, Sneek, Leeuwarden en Heerenveen: “De toegevoegde waarde is dat je met het EV-concept een steeds groter wordende groep berijders kunt blijven voorzien van service in jouw bedrijf. De servicebehoefte van een EV-auto is lager dan een benzine of dieselauto, maar ze rijden allemaal op banden en hebben eenzelfde soort onderstel. Met het EV-concept kunnen we het complete wagenpark van Nederland kwalitatief blijven servicen.”

Aiways

Aanvullend op het EV-concept is Profile sinds december de exclusieve aftersalespartner voor het EV-merk Aiways. Een proefrit inplannen kan bij negen Profile-vestigingen. Deze vestigingen zijn tevens servicepunt voor deze elektrische auto. Het gaat om de vestigingen in Drachten, Hellevoetsluis, Heteren, Hilversum, Middelburg, Oud-Beijerland, Purmerend, Zaltbommel en Zwolle.

In nummer 2 van Aftersales Magazine van 2021 staat een reportage over de Profile-vestiging in Zwolle, een van de onlangs voor het elektrisch onderhoud gecertificeerde Profile-vestigingen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3836 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *