Drie specialisten bij Roetfilterservice.net

Na de lancering in december 2019 van Roetfilterservice.net, het platform met informatie over reiniging van roetfilter, sluiten de eerste drie partijen zich aan.

Toetreders naast initiatiefnemer Visser Diesel Service zijn Harry Banis BV uit Bussum, Stokking Diesel Service uit Gouda en Klein Jan Diesel Center uit Nijverdal zich aan. Uiteindelijk moet een netwerk door heel Nederland ontstaan van specialisten in roetfilterreiniging. Gezamenlijk hebben de partners naar eigen zeggen ruim zesduizend roetfilters gereinigd.

Roetfilterservice.net is een samenwerking van (diesel) specialisten. Doel is de branche en de consument te voorzien van informatie en mogelijkheden om roetfilters op een juiste wijze te reinigen. Dit met behoud van een correcte werking, een milieuvriendelijke werkwijze en een gunstige prijsstelling. De initiatiefnemers zeggen met reinigen een (betaalbaar) alternatief te bieden voor vervanging van het OEM-filter.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.