Samenwerking Autoconnect en iGarage

Autoconnect en iGarage hebben de handen inéén geslagen. Doel is autobedrijven nog beter gebruik te laten maken van de mogelijkheden om hun bedrijfs- en klantenprocessen te digitaliseren.

Autoconnect is ontwikkelaar en distributeur van het concept Electronic Vehicle Health Check (EVHC); iGarage is actief met het gelijknamige onderhoudsplatform en bijbehorende app. De strategische samenwerking betekent voor iGarage een belangrijke uitbreiding naar de Britse markt. Ook kan het de opmaat zijn naar andere marktsegmenten, zoals trucks en tweewielers. EVHC krijgt met de overeenkomst de mogelijkheid aan te sluiten bij het netwerk van iGarage. Behalve een groot aantal individuele autobedrijven zijn dat bijvoorbeeld ook Vakgarage en Profile Car & Tyreservice.

Videocheck

Örjan Frikkee (iGarage, rechts op de foto) en Eric Weijers (Autoconnect) waren al enige tijd samen aan de slag, middels een informele samenwerking die nu officieel bevestigd is. Een van de zaken waar op korte termijn al naar gekeken zal worden, is de mogelijkheid om de videocheck en dito offertemogelijkheid te integreren in de iGarage-app.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1778 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.