Samenwerking MivarGroup en Plan-IT voor Driver

MivarGroup lanceert in de komende weken de volgende generatie van het garagemanagement-systeem Driver.  Hierin is de nieuwste planningstool Plan-IT Werkplaats Web van Plan-IT International geïntegreerd.

Het totaal vernieuwde Driver is een volledige cloudbased oplossing. Gebaseerd op de nieuwste technieken en klaar voor de volledige digitale receptie en werkplaats. Driver is modulair opgebouwd en daardoor flexibel en eenvoudig uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Voor een optimale ondersteuning van de werkplaatsplanning is gekozen voor een naadloze integratie met het nieuw ontwikkelde Plan-IT Werkplaats Web.

Internationaal

Zowel MivarGroup als ook Plan-IT International hebben internationale ambities. Het product is meertalig opgebouwd en wordt, zoals men ook bij andere Plan-IT producten gewend is, voorzien van de gewenste taal.

De integratie van de producten komt voort uit de gedeelde visie van beide ondernemingen waarbij internationalisatie een grote rol speelt.
Het zijn niet enkel de dealerbedrijven, maar ook steeds meer garagebedrijven die, al dan niet binnen een formule verenigd, actief zijn of worden in de Europese markt. Daarbij komt ook steeds duidelijker naar voren, dat binnen Europa voor veel garagebedrijven nog een grote slag te maken is op het gebied van digitalisering en het gebruik van internet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *