Samenwerking Sinatec en Laskar

Sinatec Europe is een samenwerking aangegaan met Laskar, gespecialiseerd in lasproducten. Sinatec Europe gaat daarbij de distributie verzorgen van het assortiment van Laskar binnen de automotive aftermarket in de Benelux.

Sinatec Europe is gespecialiseerd in de toelevering van kleinmateriaal en oplossingen via de grossier, met een productgamma van 24.000 referenties. De productlijnen van Laskar passen volgens Sinatec goed bij het assortiment, dat Laskar dan ook ziet als een logische aanvulling.

Netwerk

Sinatec beschikt over een netwerk van grossiers door de gehele Benelux. “Laskar was al tijden bezig aansluiting te vinden in de automotive aftermarkt, daar waar Sinatec Europe altijd op zoek is naar een passend productgamma van verbruikersartikelen”, zegt Gijs Jespers directeur van Sinatec Europe. “Door deze samenwerking vullen we de behoefte in van beide bedrijven en niet te vergeten van de grossier en de garagist. Het gehele team van Sinatec is vorige week op training geweest bij Laskar zodat ook wij de juiste adviezen kunnen geven”, aldus Jespers.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters