‘Schokdempermarkt ligt open’

In de overtuiging dat de schokdempermarkt veel groter is dan nu daadwerkelijk bediend wordt, vestigt Nemasco de aandacht op diens mobiele schokdempertester. “Met negen verkochte en gemonteerde schokdempersets per jaar verdien je de unit al in drie jaar terug. Verkoop je wekelijks een set dan is het een paar maanden.”

Met een overzichtelijk Nederlandstalig keuzemenu is de tester volgens de leverancier binnen no-time gereed om een voertuig te controleren op de werking van de schokdempers. “Een volledige test duurt slechts enkele minuten waarna het display of de ingebouwde printer een overtuigend resultaat geeft: een duim omhoog, een duim halverwege of een duim naar beneden.” Hero Eerligh van Nemasco weet uit ervaring dat deze onderbouwing naar consumenten zorgt voor daadwerkelijk gerealiseerde omzet. “De omzet ligt voor het grijpen.”

Geïnteresseerden in aanschaf worden op locatie bezocht door Eerligh voor een demonstratie met alle ins- and outs. Indien gewenst controleert hij meerdere voertuigen samen met de garagemedewerkers. Deze workshop kan ook achteraf los worden geboekt en is beschikbaar voor alle gebruikers van de USB-SAT in Nederland en België. Bijzonder is dat de tester, verkrijgbaar in neutrale of in Monroe kleuren, alleen met deze demonstratie op locatie wordt aangeboden.

  • 9 januari 2020 om 14:33
    Permalink

    Nu ook in lease beschikbaar voor € 89,00 per maand! In verhouding een minimale investering voor serieuze omzetten.

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.