Sergoyne ziet volop kansen met FONS

Een tweede bezoek aan Silicon Valley in de Verenigde Staten heeft Jeroen Vertongen van Sergoyne Diagnostics ervan overtuigd dat er nog een hoop werk te doen is voor automotive ondernemers in Europa, c.q. dat er nog volop kansen liggen.

Jeroen Vertongen: “Na mijn bezoek aan Silicon Valley een jaar geleden, dacht ik dat ik nu, met mijn tweede trip, weinig nieuws zou te zien krijgen. Ik kende de bedrijven en volg ze intensief. Echter op dag 2 in Amerika, wist ik al dat niets nog hetzelfde was dan een jaar eerder. Hun ongelooflijke tempo van innovatie in The Valley, daar kunnen we hier in Europa, vaak alleen maar van dromen. Al vlug had ik daar door, dat we FONS zullen moeten worden.”

FONS

“In FONS staat de F staat voor ‘Focus and Speed’. De toekomst zal aan de automotive ondernemers zijn die goed bij de les zijn, en snel kunnen anticiperen op de veranderende markt. De O van ‘opportunity’ duidt op de aanzet dat het zien en vooral grijpen van de vele kansen die zich gaan voordoen. De N staat voor het ‘network’, immers alleen sta je nergens meer in de markt. En laten we de S en maar goed bijhouden, want die staat voor ‘simple’. De wereld is al moeilijk genoeg, de consument verwacht makkelijke oplossingen.”

Future Talk

FONS is ook het thema van de tweede editie van Sergoyne’s Future Talk. Deze vindt plaats op 21 maart 2019, bij Mercedes Bogemans Automotive te Grimbergen. Hier zal Jeroen Vergongen in een drie uur durend betoog verslag uitbrengen van zijn bezoek aan Silicon Valley. Inschrijven kan via www.sergoyne.be/future-talk

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3056 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters