Van Silfhout/Amba versterkt directie

Vrooam-grossier Van Silfhout/Amba heeft de directie uitgebreid met Nieck van Dam als commercieel directeur ad interim. Van Silfhout/Amba heeft vestigingen in Doetinchem, Winterswijk, Spankeren en Apeldoorn,

Van Silfhout is de afgelopen twee jaar volop bezig geweest om de organisatie her in te richten. Daarbij is nog meer focus komen te liggen op service, efficiency  en commercie. Ook ziet ondernemer Dinand van Silfhout de trend van schaalvergroting in de onderdelenbranche. Volumes, marges, marketing en marktpositie zijn doorslaggevend om succesvol te kunnen zijn in automaterialen. Dit heeft Dinand van Silfhout doen besluiten tot versterking van zijn directie. Onlangs werd in de directe omgeving, in Arnhem, een Vrooam-grossier (Gami) overgenomen door de Sator Holding. Zit zoiets voor Van Silfhout ook in de pijplijn? Dinand van Silfhout: “Nee joh! Ik ben nog veel te jong om de boel nu al van de hand te doen. Ik ben ook helemaal niet geschikt om onder een baas te werken. Daarbij kan ik zelf nog altijd meer verdienen met mijn eigen vestigingen dan het de ander waard is. Wel zijn we sinds het begin Full Fource-partner en ik moet zeggen: daarbij is alles strak en naar tevredenheid geregeld. Van Heck wil landelijk aanwezig zijn, in alle grote steden. Volgens mij hebben ze dat nu al bereikt.”

Carrière

Nieck van Dam is voorheen onder meer werkzaam geweest als accountmanager concepten bij multinational Robert Bosch. Vervolgens was hij als aftersales verantwoordelijke actief bij Century Autogroep. De laatste jaren werkte hij als commercieel directeur bij Lantinga Automotive, eveneens Vrooam-grossier.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters