Soeterboek manager partnership Cargarantie

William Soeterboek behoort sinds kort als manager partnership tot de buitendienst van Cargarantie. Hij is actief in het gebied Zuidwest-Nederland.

Als gesprekspartner zal hij de lokale Cargarantie-partners opleiden en adviseren over het thema garantie- en klantenbinding. Soeterboek werkte voorheen als salesmanager bij Noordhoek Autogroep en bij Van Mossel Waalwijk. Door zijn komst wordt het buitendienstteam van de Nederlandse tak nu gevormd door (vlnr.William Soeterboek, de beide andere managers partnership Jawad Hamdaoui en Rudolf Bosch en door salesmanager Maikel Simonis. Cargarantie is actief in 23 landen en heeft in Europa een bestand van meer dan 2,1 miljoen garantiecontracten en ongeveer 23.000 contractpartnersSinds 2000 is de verzekeraar ook in Nederland vertegenwoordigd.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †