Stern Groep digitaliseert met Plan-IT en Webstores

Stern Groep is één van de grootste automotive concerns in Nederland met zeventien merken en zo’n 75 vestigingen in het land voor personen- en bestelwagens en trucks. De groep is een nieuwe digitale weg ingeslagen, samen met Plan-IT en Webstores.

Bij Stern Groep is de focus op de klant één van hun prioriteiten: “Alles draait om een ruime bereikbaarheid van ons bedrijf voor een persoonlijk of digitaal contact met onze klanten”. Waar in eerder stadium Stern Groep al had gekozen voor Webstores als partij voor de realisatie van het nieuwe digitaal platform, kiest Stern Groep voor Plan-IT Online als partner voor de online planner.

Webstores en Plan-IT zijn beide bekende namen binnen Automotive en hebben reeds een flink aantal samenwerkingen achter de rug. Beide organisaties hebben hun eigen expertises. Webstores realiseert al 20 jaar digitale platformen die leads genereren en conversies realiseren. Plan-IT draagt zorg voor de oplossing op online planning gebied binnen Automotive. Beide partijen zijn dan ook complementair aan elkaar en zodoende komen ze elkaar veel tegen. De laatste jaren is deze partnership steeds intensiever geworden en kiezen steeds meer Automotive bedrijven voor Webstores als vooraanstaande partij voor de realisatie van het digitaal platform en Plan-IT voor de inrichting van de online planner. 

Over Plan-IT Online

Plan-IT Online is een online planner die de eindklant de mogelijkheid geeft om via de website een werkplaatsafspraak te maken. De klant kan 24/7 gebruik maken van de planner en een afspraak maken die hem/haar het beste uitkomt. Stern Groep kan zelf de beschikbaarheid inregelen op vestigingsniveau en heeft zo een extra digitaal contactpunt met haar klanten. 

De realisatie van het digitaal platform is al flink op weg, de voorbereidingen voor het aansluiten van de online planner is nu in volle gang, zodat Plan-IT Online ook snel kan worden geïntegreerd op het nieuwe Stern.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *