Testapparaat Hartridge voor elke werkplaats

Producent van dieseltestapparatuur Hartridge komt met een nieuw common rail testapparaat, geschikt voor alle merken. De Sabre CRi Master is bedoeld voor het steeds groter wordend aantal dieselspecialisten en voor gevestigde verstuiverrevisiebedrijven.

“Dit apparaat is echt anders dan alle andere op de markt,” legt Simon Quantrell, algemeen directeur bij Hartridge, uit. “Een instapapparaat met zoveel functies, en dat zo’n hoge mate van vermogen, testnauwkeurigheid, snelheid en bruikbaarheid levert, is uniek. Het is de perfecte tester voor elke dieselwerkplaats, ongeacht het niveau.” Met het closed-loop controlesysteem maakt de Sabre hogere stroomsnelheden en drukken mogelijk, zonder gebruik te maken van krachtstroom. Er is geen lucht, water of krachtstroom nodig, waardoor de installatie eenvoudig en snel gaat. De Sabre is te bedienen met cyclustijden van slechts één minuut per teststap. Het apparaat is zodanig ontworpen dat uiterst nauwkeurige en herhaalbare testresultaten gegarandeerd zijn en is voorzien van een geavanceerd, hydraulisch koelsysteem. De flexibele Sabre stelt de gebruiker verder in staat tot een absolute controle over de verschillende testcondities en de uitgebreide meetparameters. Andere voordelen zijn het eenvoudig en snel inklemmen en verwijderen van de verstuivers, een geïntegreerde tien inch touchscreen-interface en nieuw ontworpen software. Het besturingssysteem geeft toegang tot automatische testprocedures met elektronische resultaten die kunnen worden opgeslagen, gedeeld en geprint via USB, wifi of Bluetooth. In de Benelux wordt de distributie van Hartridge verzorgd door Delphi Product & Service Solutions en haar partner All Test Solutions ATS.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3074 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters