Toepassingstraining Picoscope gepland

De specialisten van AA-Equipment Support hebben een toepassingstraining ontwikkeld voor de Picoscope. Niet online, maar in het trainingscentrum te Helmond, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

De Automotive oscilloscoop van Pico is wereldwijd een veelgebruikt diagnoseapparaat voor het meten en testen van elektrische en elektronische componenten en circuits in moderne voertuigen.

Tijdens de training zullen de diverse facetten van de PicoScope aan bod komen. Denk hierbij aan het installeren van de software en updates plus het gebruik van de software. Deelnemers leren signalen herkennen en interpreteren om vervolgens via diverse handige tests snel tot een diagnose te komen. Ook wordt verteld hoe de Picoscope het meest efficiënt ingezet kan worden tijdens een diagnose.

Praktisch

Onderdeel van de training is verder het uitvoeren van praktijkopdrachten en het daadwerkelijk instellen en configureren van de Picoscope. Een praktisch ingerichte training dus die gecompleteerd wordt met Tips & Tricks die met de Picoscope uitgevoerd kunnen worden aan een voertuig. Ten slotte worden de laatste ontwikkelingen binnen Picoscope belicht. De cursisten ontvangen na afloop het Picoscope Diagnose Handboek bij deze training.

De trainingen vinden plaats in de week van 22 juni t/m 26 juni 2020 van 09:00 tot 16:00 uur. Uiteraard verzorgt de organisatie koffie, thee en lunch.
Het tarief van deze training bedraagt € 275,00 excl. btw voor de eerste cursist per vestiging. Extra cursisten van dezelfde vestiging, kunnen tegen een gereduceerd tarief van € 225,00 excl. btw per cursist deelnemen.
Inschrijven kan via het online deelnameformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.