Trainen met TECH360 kan ook online

TECH360 biedt sinds 1 juli zijn trainingsaanbod ook online aan. Automotive technici kunnen daardoor deelnemen waar en wanneer het hen uitkomt. Vanachter de pc, tablet of laptop, thuis of op het werk.

De volgende onderwerpen zijn op dit moment toegankelijk: relatieve compressietest, wielsensoren, scopegebruik, datanetwerken, hybride/EV diagnose, benzine-injectoren, duty cycle en motormanagementsystemen. De online trainingen duren ongeveer 45 minuten.

Op de to-do-lijst voor 2020 stond online training bij TECH360 bovenaan. Door ‘corona’ piekte de vraag echter in korte tijd zó sterk, dat het project in een stroomversnelling kwam. Daardoor voorziet het opleidingsconcept sinds deze maand zowel in offline als online trainingen. Tijdelijk is het ook voor niet-TECH360-abonnees mogelijk om mee te doen via de digitale route.

TECH360 is het automotive expertisesysteem van Alliance Automotive Group Benelux. Voor de praktische uitvoering wordt samengewerkt met een gerenommeerde trainingspartner: GMTO. Garagebedrijven kunnen via TECH360 AircoPro, BrakePro, DieselPro, TurboPro, HybridPro en ADASPro worden.

Meer informatie over de online trainingen van TECH360? Laat hier uw gegevens achter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.