Tv-reclame Bovag: onderhoud wél doen

Met een boodschap op de STER-reclameblokken wijst Bovag de consument er volgende week op dat de werkplaatsen in de mobiliteitsbranche gewoon open zijn en collectief de RIVM-richtlijnen hanteren.

De dertig seconden durende commercial is geproduceerd met medewerking van een aantal Bovag-ondernemers, actief in de diverse afdelingen. De voice-over stelt dat stilstand gedurende de coronacrisis geen achteruitgang hoeft te betekenen. ‘Dit is het moment om al die kilometers van straks nu al zo groen en veilig mogelijk te maken. Laat daarom nu dat onderhoud, de apk, reparatie of bandenwissel doen. Dan zorgen wij dat het goed en volgens de regels gebeurt ’. De afsluitende slogan luidt: ‘Bovag: alles voor een betere kilometer’.

De brancheorganisatie maakt gebruik van het aanbod van STER aan brancheverenigingen om tijdens de coronacrisis kosteloos te adverteren met een maatschappelijk relevante boodschap. Oorspronkelijk zou de commercial vanaf vandaag (22 april) verschijnen, maar STER heeft de uitzending doorgeschoven naar volgende week. De exacte programmering krijgt Bovag nog te horen. De spot is intussen op Facebook wel al zo’n 160 keer gedeeld en 11.000 keer bekeken.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *