Twee jaar reparatiegarantie bij AutoFirst

Full service garageformule AutoFirst breidt zijn dienstenpakket uit met twee jaar reparatiegarantie, een logische stap, aldus formulemanager Rogier Roet: “Consumenten hebben doorgaans al twee jaar garantie op producten en dus ook op de door onze deelnemers gemonteerde kwaliteitsonderdelen van de Fource- en Vrooam-grossiers.”

“Wij hebben 100 procent vertrouwen in de kennis en kunde van onze up-to-date opgeleide franchisenemers én in de kwaliteit van de door onze grossiers geleverde onderdelen. De stap dit vertrouwen te bestendigen door twee jaar garantie te geven op de delen én arbeid was hierdoor niet groot.”

De beslissing de reparatiegarantie te verlengen tot twee jaar is gedegen voorbereid. Rogier Roet: “Uiteraard hebben wij eerst goed onderzocht hoe wij deze garantie samen met ons netwerk op een manier kunnen inrichten, waarbij risico’s worden geminimaliseerd. Hierin is onze inspraakstructuur met marketing commissies, bestaande uit garagisten per regio, onontbeerlijk. Door inbreng van deze ondernemers hebben wij de afhandeling van de garantie kunnen opzetten op een manier waar iedereen, ook de consument, gelukkig van wordt. Dus passend bij ons motto: Geen gedoe, Goed geregeld.”  

180

AutoFirst verwacht aan het einde van dit jaar uit te komen op 180 aangesloten bedrijven. Daarbij gaat kwaliteit boven kwantiteit: AutoFirst zoekt enthousiaste ondernemers, warme persoonlijkheden die hun klanten kennen, bij BOVAG aangesloten zijn of daarbij willen aansluiten en met minimaal twee monteurs in dienst.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3512 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.