Twee nieuwe Vakgarages

Vakgarage meldt per 1 maart twee autobedrijven bij de garageformule te gaan aansluiten. Het gaat om Autobedrijf Arnold de Rijk in Roosendaal en Autoservice Rakthof in Helmond.

De bedrijven zullen verder gaan als respectievelijk Vakgarage Arnold de Rijk en Vakgarage Rakthof.

Ontzorgen

Na jarenlange ervaring bij twee andere autobedrijven te hebben opgedaan startte Hicham Setoui in 2005 zijn eigen bedrijf. In 2012 betrok hij het huidige pand aan de Rakthof in Helmond, om dat in 2015 uit te breiden met het bedrijfspand van zijn buurman. Hicham Setoui: “Die hadden we ingericht als showroom voor de occasionverkoop, maar die ruimte hebben we inmiddels weer verhuurd. We richten ons nu alleen op de werkplaats. Occasionverkoop doen we niet meer.” Over zijn aansluiting bij Vakgarage zegt Hicham Setoui: “Enerzijds hopen we door de aansluiting wat meer zakelijke klanten binnen te krijgen. Anderzijds ontzorgt het ons, bijvoorbeeld op het gebied van apk-mailings. Ook krijgen we nu ondersteuning op het gebied van marketing. Ze maken onder andere een krantje voor ons.”

Universeel én dealer

Arnold de Rijk was ooit Seat- en Skoda-dealer, dealerschappen die het bedrijf inmiddels heeft moeten opgeven. Sinds 2015 is het bedrijf nog wel officieel Fiat-dealer. Dat maakt vooral nieuwsgierig naar hoe het bedrijf dit dealerschap combineert met de activiteiten als universele garage. Arnold de Rijk kan er kort over zijn: “Dat zal nog moeten blijken.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters