Uitverkoop Anglo Parts Nederland

Anglo Parts verhuist de voorraad Jaguar-onderdelen van het in 2016 overgenomen, voormalige Kolvenbach Jaguar Parts-magazijn (in het Gelderse Boven Leeuwen) naar zijn centrale magazijn in België.

anglo-partsOm zo min mogelijk onderdelen te hoeven verhuizen, organiseert Anglo Parts Nederland een éénmalige uitverkoop van originele, gebruikte Jaguar-onderdelen. Het gaat om onder meer motoren, versnellingsbakken, bumpers, carrosserie- en interieuronderdelen voor Jaguars van de jaren veertig tot en met negentig. De uitverkoop vindt plaats op 28 en 29 oktober (10.00 – 16.00 uur) in het magazijn aan de Tesstraat in Boven Leeuwen. Tip van Anglo Parts: in het nabijgelegen Druten vindt datzelfde weekeinde op 29 oktober de jaarlijkse onderdelendag plaats van de Jaguar Daimler Club Holland.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †