Vakgarage breidt uit met vijf, komt op 318

Vakgarage voegt met ingang van 1 maart vijf nieuwe autobedrijven toe aan zijn netwerk. Daarmee komt de totale omvang van de formule op 318 ondernemers.

De vijf autobedrijven die toetreden zijn: Dorscheidt (Eygelshoven), Heije (Ede), Van Kwawegen (Ridderkerk), Roberts (Den Haag) en Van der Tholen (Barendrecht). Drie van de vijf nieuwkomers hadden nog geen formule; Van Kwawegen en Van der Tholen zijn erkend reparateur Opel en voegen Vakgarage toe aan de dienstverlening.

De formule hoopt eind dit jaar uit te komen op 330 à 340 deelnemers, zegt Christien den Uil, directeur Vakgarage Projekten. Enkele jaren verder de toekomst inkijkend ligt er een omvang van vierhonderd aangesloten bedrijven, “waarbij kwaliteit gaat boven kwantiteit.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.