Vakgarage en Findio sluiten overeenkomst

Stichting Vakgarage is een samenwerking aangegaan met financier Findio. Dankzij de samenwerking is het voor klanten van Vakgarage nog makkelijker om de financiering van hun auto te regelen.

John den Dunnen van Findio over de samenwerking: “Vanaf nu kunnen consumenten rechtstreeks via de website van Vakgarage een financiering voor een auto aanvragen bij Findio. Binnen dertig minuten ontvangen zij dan een aanbod van ons. Omdat alle Vakgarages op het financieringsportal aangesloten zijn, hoeft de verkoper geen persoonlijke details te bespreken bij de aanvraag. Dit is volledig geautomatiseerd. Hierdoor kan de verkoper zich volledig richten op de verkoop van de auto. Op deze manier wordt het kopen en financieren van een auto voor zowel de klant als de verkoper gemakkelijker en eenvoudiger. Deze aanpak sluit volledig aan bij de klantgerichte visie van Vakgarage.”

Betrouwbaar

Voorzitter Vishal Durgaram van Vakgarage over de samenwerking: “Vakgarage wil een 100 procent dienstverlener zijn als het gaat om mobiliteit. Aangezien wij de kennis en kunde niet in huis hebben, zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare partner als het gaat om financieren. Als onderdeel van Crédit Agricole hebben wij deze in Findio gevonden. Findio is een partij die ook uitgebreide kennis heeft van de branche, een pré om goed te kunnen schakelen met ons netwerk. In onze ambitie om steeds meer van onze activiteiten online in te richten, zijn we enorm blij met de handige tool van Findio.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3074 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters