Veerpootlagers in assortiment Sidem

Sidem breidt zijn assortiment onderdelen voor stuur- en ophangingssystemen uit met een nieuwe lijn veerpootlagers.

sidem-3Met de uitbreiding zegt Sidem te reageren op de groeiende marktvraag naar veerpootlagers die kwalitatief gelijkwaardig zijn aan OE-producten en maximale prestaties garanderen. De nieuwe lijn biedt klanten volgens Peter Verdonckt, Senior Sales & Marketing Manager bij Sidem, de beste oplossing voor trillingsisolatie, schokbescherming en geluidsdemping.

196 referenties

In totaal zijn 196 referenties voor veerpootlagers en sets aan de online catalogus toegevoegd. Daarmee maakt Sidem het werkplaatsen mogelijk alle stuur- en ophangingsonderdelen te vinden die ze nodig hebben. Sidem ontwerpt en fabriceert voor de assemblage- en vervangingsmarkt in de autosector. Het hoofdkantoor is gevestigd in België, de productie-eenheden zijn verspreid over Europa.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †